Autokoulu Koljander Oy Facebook

Soita meille!

014 615 736

Opi ajamaan turvallisesti ja taloudellisesti! Soita ja kysy lisää 014 615 736.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Autokoulu Koljander Oy
Seminaarinkatu 19
40100 JYVÄSKYLÄ

Y-tunnus: 0174472-2
Puh: 014 615736

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Autokoulu Koljander Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Autokoulu Koljander on kansainvälinen autokoulu Jyväskylässä

Mukavan kansainvälisen ja mutkattoman meiningin autokoulu Jyväskylässä palvelee kaikkia ajamisessa tai kuljettajana kehittymisestä kiinnostuneita. Opetamme traktorin, mopon, moottoripyörän, mönkijän, mopoauton, henkilöauton ja pienoiskuorma-auton kuljettajia sekä tarjoamme koulutusta myös BE- ja C1E-luokkiin. Palvelemme ajokorttiin liittyvissä asioissa. Meillä myös taloudellisen ajamisen EcoDriving-koulutusta yrityksille ja yksityishenkilöille. Tarkempaa tietoa ajokortista ja kaikista koulutuksestamme löydät kurssit sivultamme.

Toimisto on avoinna ma-to klo 9.00-17.00 ja pe 9.00-16.00   Tule käymään tai soita - olemme täällä sinua varten!   Since 1965 ... paikallinen perheyritys!

Yhteystiedot

Autokoulu Koljander Oy

Seminaarinkatu 19

40100 JYVÄSKYLÄ

014 615 736

toimisto@autokoulukoljander.fi

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 37Jaa