Ajokortin rahoitus joustaa tarpeesi mukaan

Ajokortin hankinta ei ole ilmaista, mutta nykyisin erilaisia maksuvaihtoehtoja löytyy, joten rahoitus ei ole este kortin hankinnalle. Meillä voit maksaa kurssit kerralla tai haluamissasi erissä. Koko maksun tulee olla suoritettuna viimeistään tutkintoon mennessä. Autokoulun voit rahoittaa myös hakemalla Resurs Bankin Autokoulutili rahoitusta, jolloin voit maksaa juuri sinulle sopivissa osissa! Ohjeet löydät alta.

Resurs Bank rahoitus

Maksa ajo-opetus joustavasti osissa Autokoulutilillä. Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Autokoulutilillä saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.

 

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Luoton voit hakea vaivattomasti valmiiksi kotonasi alla olevan linkin kautta tai ilmoittautumisen yhteydessä valitsemalla maksutavaksi ”Resurs Bank”. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

 

Rahoituksen edut:

 

-        Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään

-        30-60 päivää ilman kuluja ja korkoa

-        Tilin avaamisesta ei aiheudu kuluja eikä siinä ole vuosimaksua

-        Valittavana jopa 12 kuukauden koroton maksuvaihtoehto

-        Tili soveltuu myös jatko-ostoihin, kätevästi ilman uutta luottohakemusta

 

Täytä luottohakemus tästä linkistä

tai lähetä viesti AUTOKOULUTILI numeroon 18311.

 

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Toimipisteessä asioidessasi ota mukaan voimassa oleva henkilöllisyystodistus (passi, ajokortti, henkilökortti).

 

MaksuvaihtoehdotKäsittelymaksu/kkKorko
30-60 päivää0 € 0 %
12 kuukautta3,90 € 0 %
24 kuukautta3,90 € 12,90 %
48 kuukautta3,90 € 14,90 %

 

Esimerkkiostos: 1 500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 3,90 €. todellinen vuosikorko: 5,40 %. Luoton kustannukset: 46,80 €. Maksettava yhteensä: 1 546,80 €. Osamaksuerä/kk: 128,90 €, 12 erää. Autokoulutili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 500 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.

 

Askarruttaako jokin?

Ota yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun maanantaisin 11-17 ja tiistai-perjantai 10-17, puh. 09 622 4308.

Autokoulu Koljander tarjoaa erilaisia rahoitusvaihtoehtoja ajokortin kustantamiseksi, joten kortin hankkiminen ei jää siitä kiinni. Lue lisää tai soita!

Jätä yhteydenottopyyntö

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Autokoulu Koljander Oy
Seminaarinkatu 19
40100 JYVÄSKYLÄ

Y-tunnus: 0174472-2
Puh: 014 615736

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Autokoulu Koljander Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 3Jaa